Trailer: Herbeleef je kindertijd in For Honor

Geplaatst:

Speciaal voor 1 april heeft Ubisoft een tijdelijk in-game evenement toegevoegd aan For Honor. Spelers kunnen tot morgenmiddag hun kindertijd beleven in For Honor: Playground Edition.

Je zou bijna denken dat het een grap is, maar dat is het toch echt niet. Ubisoft heeft vandaag (serieus) aangekondigd dat For Honor voor 1 april een nieuw in-game evenement introduceert: de Playground Edition. In deze gamemodus kunnen spelers de nieuwe speeltuin ontdekken en aan de slag gaan met kinderlijke gameplay. Zo zijn de zwaarden ingeruild voor speelgoed en is het de bedoeling om een speelgoedleger te leiden naar de overwinning. Om het nog wat kindvriendelijker te maken zijn er, in plaats van grof geweld, regenbogen en confetti te zien bij elke executie.

For Honor: Playground Edition is te spelen vanaf nu tot morgen 17:30 op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc. Tot 8 april is het grootste For Honor oefenterrein beschikbaar met in totaal zeven Helden. Spelers kunnen in deze in-game omgeving feedback geven over veranderingen aan Helden voordat die veranderingen de game in komen. Vorige maand konden spelers nog aan de slag met een For Honor crossover met Shovel Knight.

Bron: Ubisoft
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot For Honor

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 februari 2017

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord