For Honor

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 14 februari 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Fighting
  • Gameliner score

Downloadnieuws: For Honor, Darkest Dungeon en meer naar Game Pass

Xbox slaat weer toe en voegt wederom een aantal nieuwe titels toe aan de groeiende bibliotheek van Xbox Game Pass. For Honor en Darkest Dungeon zijn hierin de hoofdrolspelers.

For Honor is de historische vechtgame van Ubisoft. In deze titel kies je uit drie facties; de vikingen, de ridders of de samoerai. Daarna ga je met een uniek personage het slachtveld op. Bekijk hier onze review van For Honor. Daarnaast wordt ook Darkest Dungeon toegevoegd. In deze duistere strategische RPG heb je naast je tactiek ook wat geluk nodig, want deze game is bikkelhard. Een sequel genaamd Darkest Dungeon II is in de maak. The Wild at Heart is nu ook speelbaar via de cloud en Backbone lanceert via Xbox Game Pass. Tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase kunnen we meer titels verwachten voor Xbox Game Pass.

De nieuwe games zijn te downloaden vanaf 1 t/m 8 juni.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?