Trailer: For Honor crossover met Shovel Knight aangekondigd

Geplaatst:

Ubisoft heeft aangekondigd dat For Honor Year 5 er bijna aankomt. Daarbij is er een crossover met de platformer Shovel Knight onthuld.

Het vijfde jaar van For Honor genaamd 'Year of the Covenants’ komt volgende maand uit. Ubisoft heeft vandaag bekendgemaakt dat dit een jaar vol nieuwe content met zich meebrengt. Er komen onder andere twee nieuwe helden, veel aanpassingsmogelijkheden, nieuwe evenementen en seizoensgebonden Battle Passes naar For Honor Year 5. Daarnaast is er een crossover evenement beschikbaar in For Honor om de vierde verjaardag van de game te vieren. Deze crossover is samen met de platformer Shovel Knight van Yacht Club Games. Het tijdelijke Shovel Knight evenement introduceert gethematiseerde content, zoals een Shovel Drop emote en drie uitrustingen.

Het Shovel Knight evenement is vanaf nu tot en met 4 maart te spelen. For Honor Year 5, ‘Year of the Covenants’, is beschikbaar vanaf 11 maart en brengt vier seizoenen met zich mee. In december kwam er nog een nieuwe held genaamd Gryphon naar For Honor.

Bron: Ubisoft
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot For Honor

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 februari 2017

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord