Devil May Cry 4

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 8 februari 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Nieuwe informatie PS3 - versie Devil May Cry 4

Bij sommige buitenlandse website is de review code van Devil May Cry 4 al in handen. Nu verschijnt de eerste informatie op het World Wide Web over de PlayStation 3 versie.

Zowel bij de PlayStation 3 als Xbox 360 versie kun je bepaalde achievements behalen. Ben je eenmaal online op het PlayStation Network, dan kun je zelfs de achievements van je vrienden bekijken en scorelijsten. Wat wel een verschilt met de Xbox 360 versie is de installatie. Stop je Devil May Cry 4 voor het eerst in je PlayStation 3. Dan word je duidelijk dat een installatie verplicht is. En je 5 GB ruimte moet maken op je hardeschijf. Dit zal enkelen minuten duren, daarna ben je klaar voor uren speel plezier.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?