Nieuwe informatie PS3 - versie Devil May Cry 4

Geplaatst: 6 januari 2008 15:23
Aangepast: 4 mei 2018 16:57
-

Bij sommige buitenlandse website is de review code van Devil May Cry 4 al in handen. Nu verschijnt de eerste informatie op het World Wide Web over de PlayStation 3 versie.

Zowel bij de PlayStation 3 als Xbox 360 versie kun je bepaalde achievements behalen. Ben je eenmaal online op het PlayStation Network, dan kun je zelfs de achievements van je vrienden bekijken en scorelijsten. Wat wel een verschilt met de Xbox 360 versie is de installatie. Stop je Devil May Cry 4 voor het eerst in je PlayStation 3. Dan word je duidelijk dat een installatie verplicht is. En je 5 GB ruimte moet maken op je hardeschijf. Dit zal enkelen minuten duren, daarna ben je klaar voor uren speel plezier.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Devil May Cry 4

Ontwikkelaar:

Capcom Production Studio 1

Uitgever:

Capcom

Release:

8 februari 2008

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer