Nieuwe personages speelbaar in Mario Strikers Battle League

Geplaatst:

Tijdens de recente Nintendo Direct is meer content voor Mario Strikers Battle League aangekondigd en speelbaar middels een nieuwe update. Zojuist zijn Diddy en Pauline toegevoegd aan de voetbalgame doormiddel van een gratis update.

Diddy en Pauline zijn toegevoegd aan aan het aantal speelbare personages in Mario Strikers Battle League middels een gratis update 1.2.0. Verder komen er nieuwe gear-stukken bij en is er een barrel-set toegevoegd. Voor buitenaards voetbal kun je in het nieuwe stadion Planetoid spelen. De volledige lijst met updates kun je terugvinden op de site van Nintendo. De aankondigingstrailer kun je hieronder bekijken.

Pauline maakt na haar deelname aan Mario Tennis Aces en Mario Golf Super Rush haar debuut op het voetbalveld. Haar brute kracht, rappe bewegingen en scherpe tackles maken Pauline een krachtmens die als een stoomwals over het veld loopt. Bij het vieren van haar doelpunten maakt ze gebruik van haar muzikaliteit. De burgemeester van New Donk City wordt vergezeld door Diddy Kong. Zijn fijne techniek, snelle bewegingsritme en hoge passzuiverheid doen denken aan hoe Nederlands Elftal-middenvelder Frenkie de Jong de bal van verdediging naar aanval brengt.

De update 1.2.0 is per direct beschikbaar voor Mario Strikers Battle League. Mocht je een indruk willen krijgen op basis van onze bevindingen van de game, lees dan hier onze review van Mario Strikers Battle League.

Bron: Nintendo
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Strikers Battle League

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

10 juni 2022

Ontwikkelaar

Next Level Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord