Mario Strikers Battle League

  • Ontwikkelaar Next Level Games
  • Eerste releasedatum 10 juni 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , Sport
  • Gameliner score

Nieuwe personages speelbaar in Mario Strikers Battle League

Tijdens de recente Nintendo Direct is meer content voor Mario Strikers Battle League aangekondigd en speelbaar middels een nieuwe update. Zojuist zijn Diddy en Pauline toegevoegd aan de voetbalgame doormiddel van een gratis update.

Diddy en Pauline zijn toegevoegd aan aan het aantal speelbare personages in Mario Strikers Battle League middels een gratis update 1.2.0. Verder komen er nieuwe gear-stukken bij en is er een barrel-set toegevoegd. Voor buitenaards voetbal kun je in het nieuwe stadion Planetoid spelen. De volledige lijst met updates kun je terugvinden op de site van Nintendo. De aankondigingstrailer kun je hieronder bekijken.

Pauline maakt na haar deelname aan Mario Tennis Aces en Mario Golf Super Rush haar debuut op het voetbalveld. Haar brute kracht, rappe bewegingen en scherpe tackles maken Pauline een krachtmens die als een stoomwals over het veld loopt. Bij het vieren van haar doelpunten maakt ze gebruik van haar muzikaliteit. De burgemeester van New Donk City wordt vergezeld door Diddy Kong. Zijn fijne techniek, snelle bewegingsritme en hoge passzuiverheid doen denken aan hoe Nederlands Elftal-middenvelder Frenkie de Jong de bal van verdediging naar aanval brengt.

De update 1.2.0 is per direct beschikbaar voor Mario Strikers Battle League. Mocht je een indruk willen krijgen op basis van onze bevindingen van de game, lees dan hier onze review van Mario Strikers Battle League.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?