Downloadnieuws: Speel de Mario Strikers demo al voor release

Geplaatst: 28 mei 2022 01:30
Aangepast: 29 mei 2022 13:04

Voltooi je laatste warming-up oefeningen en maak je klaar voor de aftrap van Mario Strikers: Battle League Football. Nintendo heeft namelijk al een demo online gezet waardoor je vroegtijdig toegang kunt scoren.

Kun je net als ondergetekende niet wachten op Mario Strikers: Battle League Football? Dan is er goed nieuws. Je kunt namelijk nu al het veld betreden van deze voetbalgame. Mario en consorten staan voor je klaar om je wegwijs te maken in Mario Strikers: Battle League Football. Een speciale demo geeft je de mogelijkheid om alvast aan de slag te gaan met de tutorial. Dit alles is niet zonder reden. Zo ben je namelijk direct klaar voor het eerste evenement dat het weekend voor de release van start gaat. Het First Kick demo event is alleen toegankelijk voor Nintendo Switch Online gebruikers en biedt zes beschikbare tijdslots verspreid over twee dagen. Bovendien worden er tijdens het evenement ook gratis nieuwe updates onthuld die na release beschikbaar zijn, waaronder nieuwe personages.

De nieuwe Mario Strikers wordt ontwikkeld door Next Level Games. Mario Strikers: Battle League Football verschijnt op 10 juni voor de Nintendo Switch. De demo is vanaf nu te downloaden, zodat je klaar bent om op 4 en 5 juni alvast speelbaar.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Strikers Battle League

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

10 juni 2022

Ontwikkelaar

Next Level Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord