Mario Strikers Battle League

  • Ontwikkelaar Next Level Games
  • Eerste releasedatum 10 juni 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , Sport
  • Gameliner score

Next Level Games ontwikkelt nieuwe Mario Strikers

Mario Strikers Battle League is deze zomer te spelen op de Nintendo Switch. Fans zijn daarom ook helemaal tevreden met het nieuws dat ontwikkelaar Next Level Games de sportgame ontwikkelt.

Nintendo had tijdens de Nintendo Direct niet aangegeven welke ontwikkelaar achter Mario Strikers Battle League zat, maar dankzij een rating op het Australian Classification Board zijn we er toch achter gekomen. Next Level Games is terug en nemen de Mario Strikers-game bij de hand. De ontwikkelaar was verantwoordelijk voor de originele Mario Strikers op de Nintendo Gamecube. Recentelijk is Next Level Games overgekocht door Nintendo. Bekijk hier de onthullingstrailer van Mario Strikers Battle League die Nintendo vrijgaf tijdens de Nintendo Direct.

onbekend

Mario Strikers Battle League is beschikbaar vanaf 10 juni voor de Nintendo Switch.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?