Trailer: Mario Strikers: Battle League update voegt Daisy toe

Geplaatst:

Trek je voetbalschoenen maar aan, want een nieuwe update voor Mario Strikers: Battle League staat aan de aftrap. De update is gevuld met diverse content.

Zo worden er nieuwe personages toegevoegd. De fanfavoriet Daisy keert terug. Zij is een technische speler, maar ook eentje met redelijk sterke cijfers in strength. Haar omver duwen? Daarvoor heb je Bowser nodig. De pittige tante wordt vergezeld met Shy Guy. De bescheiden speler is een zeer gebalanceerd teamgenoot. Dat kun je natuurlijk veranderen met gear. Er worden nieuwe gear-stukken toegevoegd in een ridderthema. Deze stukken geven spelers strength en schotkracht. Tot slot komt er een nieuwe stadion bij. De Desert Ruin heeft een veld vol met zand.

Bekijk hier onze review van Mario Strikers: Battle League.

Mario Strikers: Battle League is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch. De eerste gratis update is beschikbaar vanaf 21 juli.

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Strikers Battle League

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

10 juni 2022

Ontwikkelaar

Next Level Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord