Trailer: Mario Strikers: Battle League krijgt derde gratis update

Geplaatst: 12 december 2022 14:40

Mario Strikers: Battle League krijgt een derde gratis update. Dit werd onlangs onthuld door Nintendo met een trailer voor de update.

De nieuwe update voegt twee nieuwe speelbare personages aan de game toe, namelijk Bowser Jr. en Birdo. Bowser Jr. schijnt een gebalanceerd personage te worden die kan assisteren met nauwkeurige passes. Birdo is daarentegen meer van de krachtige en precieze schoten die meer aanvallend van karakter zijn. Maar de nieuwe personages zijn niet het enige dat de update met zich meebrengt. Er komt ook een Shellfish Gear set bij en een nieuw stadion: het Urban Rooftop stadion. De nieuwe update is volledig gratis voor iedereen die de game bezit. De vorige gratis update voor deze game voegde Diddy Kong en Pauline aan de game toe.

De nieuwe gratis update voor Mario Strikers: Battle League gaat live op 13 december.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Strikers Battle League

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

10 juni 2022

Ontwikkelaar

Next Level Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord