Trailer: Nintendo presenteert Mario Strikers Battle League

Geplaatst: 9 februari 2022 23:25
Aangepast: 9 februari 2022 23:43

We hebben het er al jaren over, maar het is dan eindelijk zover, er komt een nieuwe Mario Strikers aan! We krijgen niet enkel een trailer van Mario Strikers Battle League, want Nintendo maakt gedurende de Nintendo Direct van 9 februari ook een releasedatum bekend!

De fans vragen er al jaren naar en Nintendo geeft dan toch eindelijk gehoor. Mario Strikers Battle League bevat wederom alle ingrediënten om complete chaos op het scherm te toveren. Teams van vijf nemen het op tegen elkaar in een vriendelijk potje voetbal. Nouja, vriendelijk kunnen we het niet noemen want menig smerige tackle en special move vult het scherm. De trailer bevat niet enkel gameplay, maar ook een aantal tips om de tegenstander te vermorzelen. Je kunt namelijk de gear volledig aanpassen om zo de overhand te krijgen. Mario Strikers is een party game in hart en nieren, want er kunnen maar liefst acht spelers op één systeem met elkaar spelen!

Mario Strikers Battle League verschijnt op 10 juni 2022 voor Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Strikers Battle League

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

10 juni 2022

Ontwikkelaar

Next Level Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord