Nieuwe seizoen The Division 2 uitgesteld door bug

Geplaatst:
Aangepast: 10 februari 2023 11:31

Het ontwikkelteam van Tom Clancy's The Division 2 heeft spelers laten weten dat het fixen van een bug tot een ernstigere bug heeft geleid. Die bug zorgt ervoor dat het team de game nu helemaal niet meer kan bijwerken.

Het team achter The Division 2 deelde dit vervelende nieuws onlangs via hun officiële Twitter kanaal. Ze proberen spelers uit te leggen wat er aan de hand is en dat het probleem ontstond tijdens het proberen op te lossen van een probleem met de lokalisatie in de game. Terwijl ze werkte aan dat specifieke probleem, dook er een ander probleem op dat "het buildgeneratiesysteem voor The Division 2 platlegde." Dit probleem brak vervolgens het hele updatesysteem van The Division 2. In het verleden, wanneer er een seizoen werd uitgesteld, kon het team de activiteiten van het vorige seizoen verlengen. Dit is nu helaas geen mogelijkheid, omdat ze opnieuw geen updates aan de game kunnen doen totdat "het build-generatiesysteem is hersteld."

Seizoen 11: Reign of Fire van The Division 2 zou op 7 februari gaan beginnen, maar dat gaat nu dus helaas niet door. De ontwikkelaar beloofde snel met een nieuwe update te komen over de situatie.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's The Division 2

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 maart 2019

Ontwikkelaar

Massive Entertainment

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord