Nieuwe S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky trailer

Geplaatst: 25 mei 2008 15:49
Aangepast: 23 mei 2018 15:22
-

Alle fans van S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl opgelet. Het vervolg, of beter gezegd de prequel hiervan is onderweg naar onze PC`s. Na een behoorlijk lange stilte rondom het nieuwe project van GSC Game World, is er nu eindelijk een stukje beeld om de radioactieve sfeer te proeven.

Hij is niet lang, en geeft niet veel informatie weg, maar je kan nu wel zien hoe mooi de dag en nachtcyclus gaat zijn in het uiteindelijke spel. Om de effecten optimaal te kunnen benutten is een flinke pc nodig, maar door de ondersteuning van DirectX 8 kunnen de oude machientjes het spel ook nog vlot draaien. Al zij het dan met minder pracht en praal.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Ontwikkelaar:

GSC Game World

Uitgever:

Deep Silver

Release:

5 september 2008

Pc

Lees meer