S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

  • Ontwikkelaar GSC Game World
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter , Open-World , Horror , Survival
  • Gameliner score

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky is klaar en uitgesteld

De beste jongens bij GSC hebben hun kindje Clear Sky eindelijk af. De opvolger van de originele S.T.A.L.K.E.R. zou moeten waarmaken wat bij het eerste deel allemaal beloofd werd en niet meer haalbaar bleek.

De trailers waren tot nu toe erg indrukwekkend, en na het spelen van het eerste deel met al zijn gebreken stijgt de nieuwsgierigheid naar "the new & improved" toch wel erg hoog. Helaas moeten we zeven daagjes langer wachten dan was aangekondigd. Clear Sky komt 5 september uit.

Benieuwd waar het idee voor S.T.A.L.K.E.R. vandaan kwam?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?