Pre-order Dead Space Remake en krijg Dead Space 2 erbij

Geplaatst: 10 januari 2023 10:18
Aangepast: 10 januari 2023 10:44

2 halen = 1 betalen bij EA, want mensen die de Dead Space Remake via Steam pre-orderen krijgen er meteen het tweede deel uit 2011 voor nop bij. Als dat geen dikke deal is, schiet er dan m'n ledematen maar af*.

Noem het een charmeoffensief, maar EA is heel hard bezig met het pleasen van de Dead Space community. Niet alleen heeft het een volle 180 gemaakt wanneer het op de houdbaarheid van singleplayer games aankomt, het heeft ook nog eens besloten om één van hun meest gewaardeerde solo games te remaken. En nu deze remake vrijwel klaar is om door ons gespeeld te worden doet EA extra moeite om nog wat laatste pre-orders naar binnen te slepen.

dead space 2

Die-hard fans van de Dead Space-reeks hebben er waarschijnlijk helemaal niets aan, maar eenieder die Dead Space 2 nog niet in zijn/haar Steam library heeft staan kan deze dus voor noppes scoren door de Dead Space Remake te pre-orderen op Steam. Mocht je dat al hebben gedaan dan zou Dead Space 2 ook al toegevoegd moeten zijn. Het is de wereld op z'n kop, EA die zomaar extraatjes ter waarde van €20 weggeeft. Voel je jezelf wel lekker, meneer Wilson? Ben je zo blij met je (waarschijnlijk) betere score dan The Callisto Protocol?

Afijn, mocht het je ontgaan zijn, de Dead Space Remake verschijnt op 27 januari op pc, Xbox Series en PlayStation 5.

*Dit is bij wijze van spreken. Ik houd graag mijn ledematen intact.

Bron: Steam
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Space (2023)

Series

Dead Space

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

27 januari 2023

Ontwikkelaar

Motive Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord