Website Nintendo Pictures online

Geplaatst: 3 oktober 2022 21:45
Aangepast: 3 oktober 2022 21:49

Nintendo heeft afgelopen zomer haar interesse geuit in het Japanse computeranimatiebedrijf Dynamo Pictures. Inmiddels is het bedrijf overgenomen en heeft het de naam Nintendo Pictures gekregen. De officiele website van Nintendo Pictures is inmiddels ook gelanceerd.

Nintendo heeft computeranimatiebedrijf Dynamo Pictures overgenomen en hernoemd naar Nintendo Pictures. De website van Nintendo Pictures is zojuist online gegaan. Het bedrijf richt zich volledig op het ontwikkelen van animaties gebaseerd op franchises van Nintendo. Het gaat om animaties die zowel in- als buiten de games gebruikt kunnen worden.

Dynamo Pictures en Nintendo hebben samengewerkt voor Metroid: Other M en CG-filmpjes gebaseerd op Pikmin. Het Japanase bedrijf telt zo'n 100 medewerkers, maar daar komen volgende maand nog meer medewerkers bij als we de website mogen geloven.

Nintendo Pictures staat los van het moederbedrijf Nintendo en dochterbedrijf Nintendo Studios. Nintendo Studios gaat namelijk in de toekomst films en series uitbrengen zoals Super Mario: The Movie, die in 2023 in de Nederlandse bioscopen moet verschijnen.

Bron: Stealth
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord