Films: Eerste trailer Super Mario film verschijnt volgende maand

De eerste trailer van de aanstaande Super Mario film wordt tijdens New York Comic Con getoond. Dit laten Nintendo en de organisatie van Comic Con weten op hun social media-kanalen.

Nintendo en New York Comic Con hebben op hun social media laten weten dat we de eerste trailer van Super Mario: The Movie op 6 oktober kunnen verwachten. De trailer wordt tijdens New York Comic Con getoond om 22 uur Nederlandse tijd. Als je live op New York Comic Con aanwezig bent, de trailer wordt getoond bij de Empire Stage.

Het bestaan van Super Mario: The Movie werd in 2018 bekendgemaakt. De animatiefilm is in de maak bij Illumination Entertainment, bekend van onder andere Despicable Me. Eerder dit jaar werd de Super Mario-film uitgesteld naar 2023. In de film spelen onder andere Chris Pratt als Mario, Charlie Day als Luigi en Anya Taylor-Joy als Princess Peach. Bowser wordt vertolkt door Jack Black.

BRON New York Comic Con

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?