Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Octopath Traveler 2

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 24 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch , PlayStation 5
  • Genre Strategie , JRPG
  • Gameliner score

Octopath Traveler 2 komt in februari 2023

Octopath Traveler 2 werd vandaag aangekondigd tijdens de Nintendo Direct. De game verschijnt op 24 februari 2023 op de Nintendo Switch.

De game werd aangekondigd tijdens de Nintendo Direct van vandaag en bevat een nieuwe reeks van acht speelbare helden. Het vervolg introduceert ook een dag/nacht-cyclus, waardoor je acties verschillende uitkomsten hebben, afhankelijk van het tijdstip. Het lijkt erop dat de game ook naar de PC komt. Een gebruiker van het digitale storefront Green Man Gaming heeft een afbeelding gedeeld (opent in nieuw tabblad) van het XP loyaliteitsprogramma van de site, waaruit blijkt dat Octopath Traveler 2 naar Steam komt voor een prijs van 59,99 USD. De eerste Octopath Traveler werd aanvankelijk gelanceerd als een Switch exclusief, en werd uitgegeven door Nintendo in sommige gebieden, maar Square Enix bracht de game uiteindelijk naar andere platforms, waaronder Steam. Een lek suggereert dat het vervolg niet alleen voor de Switch uitval komen.

Octopath Traveler 2 verschijnt op 24 februari 2023 op de Nintendo Switch en wellicht dus ook voor de pc.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?