Octopath Traveler 2 komt in februari 2023

Geplaatst:

Octopath Traveler 2 werd vandaag aangekondigd tijdens de Nintendo Direct. De game verschijnt op 24 februari 2023 op de Nintendo Switch.

De game werd aangekondigd tijdens de Nintendo Direct van vandaag en bevat een nieuwe reeks van acht speelbare helden. Het vervolg introduceert ook een dag/nacht-cyclus, waardoor je acties verschillende uitkomsten hebben, afhankelijk van het tijdstip. Het lijkt erop dat de game ook naar de PC komt. Een gebruiker van het digitale storefront Green Man Gaming heeft een afbeelding gedeeld (opent in nieuw tabblad) van het XP loyaliteitsprogramma van de site, waaruit blijkt dat Octopath Traveler 2 naar Steam komt voor een prijs van 59,99 USD. De eerste Octopath Traveler werd aanvankelijk gelanceerd als een Switch exclusief, en werd uitgegeven door Nintendo in sommige gebieden, maar Square Enix bracht de game uiteindelijk naar andere platforms, waaronder Steam. Een lek suggereert dat het vervolg niet alleen voor de Switch uitval komen.

Octopath Traveler 2 verschijnt op 24 februari 2023 op de Nintendo Switch en wellicht dus ook voor de pc.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Octopath Traveler 2

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

24 februari 2023

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord