Octopath Traveler 2

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 24 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Strategie , JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Octopath Traveler 2 komt naar de Xbox-consoles

Tijdens de Xbox Tokyo Game Show kwam er verrassend nieuws naar buiten. Octopath Traveler 2 komt namelijk wel naar de Xbox-consoles, maar je moet nog even geduld hebben.

Octopath Traveler 2 verscheen eerder dit jaar, maar sloeg de Xbox-consoles over. Een gemis voor fans van Octopath Traveler, want die game was wel direct beschikbaar voor de Xbox One. De reviews van Octopath Traveler 2 waren ontzettend lovend wat het extra zuur maakt. Die periode is echter voorbij, want volgend jaar kunnen ook de Xbox-spelers aan de slag met Octopath Traveler 2. Bereid je dus maar voor om in deze JRPG de wereld Solistia te verkennen met acht verschillende personages. Het is geen vervolg, waardoor je het eerste deel niet nodig hebt om het verhaal te begrijpen. Het nieuws werd via een korte trailer gedeeld, waardoor je ook nog even kunt genieten van wat gameplaybeelden.

Octopath Traveler 2 komt in het eerste kwartaal van 2024 naar de Xbox Series.

BRON Xbox Tokyo Game Show 23

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?