Trailer: Octopath Traveler 2 komt naar de Xbox-consoles

Geplaatst:
Aangepast: 21 september 2023 13:16

Tijdens de Xbox Tokyo Game Show kwam er verrassend nieuws naar buiten. Octopath Traveler 2 komt namelijk wel naar de Xbox-consoles, maar je moet nog even geduld hebben.

Octopath Traveler 2 verscheen eerder dit jaar, maar sloeg de Xbox-consoles over. Een gemis voor fans van Octopath Traveler, want die game was wel direct beschikbaar voor de Xbox One. De reviews van Octopath Traveler 2 waren ontzettend lovend wat het extra zuur maakt. Die periode is echter voorbij, want volgend jaar kunnen ook de Xbox-spelers aan de slag met Octopath Traveler 2. Bereid je dus maar voor om in deze JRPG de wereld Solistia te verkennen met acht verschillende personages. Het is geen vervolg, waardoor je het eerste deel niet nodig hebt om het verhaal te begrijpen. Het nieuws werd via een korte trailer gedeeld, waardoor je ook nog even kunt genieten van wat gameplaybeelden.

Octopath Traveler 2 komt in het eerste kwartaal van 2024 naar de Xbox Series.

Bron: Xbox Tokyo Game Show 23

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Octopath Traveler 2

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

24 februari 2023

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord