Octopath Traveler

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 13 juli 2018
  • Platformen Pc , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , JRPG
  • Gameliner score

Octopath Traveler biedt meer inzicht in gameplay

Ook Octopath Traveler, de exclusieve RPG voor de Nintendo Switch is getoond op E3 van dit jaar. Deze RPG met hoge verwachtingen staat bijna op het punt van release. Veel nieuws is het niet, maar toch een welkome opvulling.

Deze game is klein van naam maar groots van opzet. Met wat meer beelden van de gameplay en menustructuur, krijgen we net dat beetje meer inzicht alvorens de release over een kleine maand.

De game staat gepland voor een release op 13 juli aanstaande.

BRON Square Enix

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?