Octopath Traveler

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 13 juli 2018
  • Platformen Pc , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , JRPG
  • Gameliner score

Octopath Traveler krijgt geen DLC

Tegenwoordig krijgen veel games DLC, maar er zijn nog games die dat gewoon lekker niet doen. Octopath Traveler schijnt er zo een te worden.

Dit geeft de producer van de game, Masashi Takahashi, aan in een interview met Dengeki Online. Hij zegt dat wanneer de game uitkomt, deze compleet is en er dus geen DLC aan zit te komen. Daarnaast weet de beste man nog te vertellen dat de game in ieder geval tussen de 50 en 60 gaat duren. Je hebt dus in ieder geval flink waar voor je geld.

onbekend

Octopath Traveler komt op 13 juli uit voor de Nintendo Switch.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?