Octopath Traveler

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 13 juli 2018
  • Platformen Pc , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , JRPG
  • Gameliner score

Octopath Traveler krijgt nieuwe demo voor Nintendo Switch

Tijdens de persconferentie van Square Enix zagen we al het een en ander van Octopath Traveler, maar Nintendo had ons in diens persconferentie ook wat tofs te vertellen. De game krijgt een fonkelnieuwe demo voor de Switch.

Lang hoeven we niet eens te wachten op de demo. Deze is eind van de E3, op 14 juni, alvast beschikbaar voor de Switch. Kun je meteen checken of de RPG helemaal wat voor jou is of niet. Welk deel van de game je straks vast kunt spelen is nog niet duidelijk.

Octopath Traveler komt uit op 13 juli.

BRON Persconferentie Nintendo

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?