Bayonetta 3

  • Ontwikkelaar PlatinumGames Inc.
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , Hack and Slash
  • Gameliner score

Ontwikkeling Bayonetta 3 loopt nog steeds voorspoedig

The Game Awards 2017 was het toneel voor de onthulling van Bayonetta 3, maar na de aankondiging hebben we maar bar weinig gehoord over de game. Hideki Kayima heeft nu een kleine update de wereld in geslingerd.

Op de vraag van een fan hoe het nu staat met de ontwikkeling van de derde Bayonetta-game antwoordde Platinum Games' Hideki Kayima kort en bondig. Hij zei dat de ontwikkeling nog altijd voorspoedig verloopt en het allemaal voor de wind gaat. Ondanks dat de woorden van de beste man positief klinken, werd het bericht niet ondersteund door nieuwe screenshots of beelden uit de game. We moeten Kayima dus maar op zijn woord geloven.

onbekend

Bayonetta 3 heeft nog altijd geen releasedatum, hopelijk krijgen we in 2020 meer te horen over de game.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?