Open bèta en DLC-pakketten voor DOOM aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 15 mei 2018 16:17

Tegenwoordig is een bèta eerder regel dan uitzondering en ook van DOOM kun je voor de release een beetje proeven. Bethesda heeft een open bèta aangekondigd. De bèta start 15 april om 04:00 en eindigt 18 april om 06:00. Om deel te nemen heb je geen code nodig. Je kunt inloggen op jouw favoriete platform en de bèta downloaden. Vervolgens krijg je toegang tot Team Deathmatch en Warpath op de maps Heatwave en Infernal. Op deze manier krijg je, volgens Bethesda, een klein deel van het uiteindelijke spel te zien.

Daarnaast zijn toekomstplannen wat betreft content van DOOM enigszins bekendgemaakt. Er komen gratis updates met verbeteringen én gratis content. Hierbij kun je denken aan nieuwe gamemodi. Echter biedt Bethesda na de lancering van DOOM ook DLC-pakketten aan. Deze pakketten bieden nieuwe maps, hack modules, speelbare demonen, wapens en meer. Het eerste DLC-pakket verschijnt deze zomer en geeft toegang tot:

- Drie nieuwe maps
- Eén nieuw wapen
- Eén nieuwe speelbare demon
- Eén nieuw pantser
- Eén nieuw stukje uitrusting
- Nieuwe hack modules en provocaties
- Nieuwe kleuren en patronen

De DLC-pakketten zijn individueel aan te schaffen voor 14,99 per stuk. Niet geheel verrassend is er ook een Season Pass verkrijgbaar. Een Season Pass kost 39,99 euro.

DOOM is vanaf 13 mei beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Persbericht Bethesda
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DOOM

Series

DOOM

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

13 mei 2016

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer