Diablo III

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 4 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre MMO
  • Gameliner score

Open bèta-weekend Diablo III was erg populair

Afgelopen weekend kon iedereen met een Battle.net-account meedoen aan de open bèta van Diablo III. Blizzard Entertainment wilde hiermee hun servers aan een stress-test onderwerpen. Dat er veel interesse is in de game is duidelijk. De piek van het aantal gebruikers op één moment lag op 300.000.

De community manager van de game, bekend als 'Bashiok', liet via zijn Twitter-account het voorgaande weten. Gevraagd om het totaal aantal spelers, gaf hij aan: "Total users? I don't know... a lot". Helemaal soepel verliep het bèta-weekend echter niet, bericht Eurogamer. Sommige gebruikers verloren de verbinding en konden niet inloggen.

Blizzard heeft tot 15 mei de tijd om de servers krachtig genoeg te maken. Dan verschijnt Diablo III voor de pc. Een console-versie schijnt ook in de maak te zijn, maar hiervan is de verschijningsdatum nog in het ongewis.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?