Ori and the Will of the Wisps

  • Ontwikkelaar Moon Studios GmbH
  • Eerste releasedatum 11 maart 2020
  • Platformen Pc , Xbox One , Nintendo Switch , Xbox Series
  • Genre Metroidvania
  • Gameliner score

Ori and the Will of the Wisps rendert in 6K op Xbox Series X

Ori and the Will of the Wisps gaat er straks op de next-gen console ontzettend goed uit zien. De game rendert namelijk in 6K op de Xbox Series X.

Ori and the Will of the Wisps is een ontzettend populaire side-scrolling platformer/metroidvania. De game wordt vooral geprijsd om haar grafische stijl, zoals ook in Bram's review van Ori and the Will of the Wisps te lezen is. De game komt straks ook naar de next-gen consoles en daar krijgt de game nog betere graphics. Op het gameforum Resetera geeft game director van Moon Studios, Thomas Mahler, namelijk aan dat de game gebruikmaakt van een speciale modus waarbij het op de Xbox Series X intern rendert op 6K-resolutie. Middels supersampling wordt deze resolutie daarna terug geschaald naar 4K, waardoor de beeldkwaliteit nog beter wordt. Volgens Mahler is er momenteel nog geen vergelijkbare techniek om de beeldkwaliteit te verbeteren.

onbekend

Ori and the Will of the Wisps is momenteel te spelen op pc, Xbox One en Nintendo Switch. De game komt 10 november uit op de Xbox Series X/S.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?