Ori and the Will of the Wisps

  • Ontwikkelaar Moon Studios GmbH
  • Eerste releasedatum 11 maart 2020
  • Platformen Pc , Xbox One , Nintendo Switch , Xbox Series
  • Genre Metroidvania
  • Gameliner score

Trailer: Ori and the Will of the Wisps uitgebracht op Switch

Ori and the Will of the Wisps is vanaf nu beschikbaar op de Nintendo Switch. De geprezen metroidvania maakte een opkomst tijdens de Nintendo Direct.

Het nieuws ging gepaard met een nieuwe trailer. Deze video laat de speler wat van de meest memorable momenten van de playthrough zien. Zo zien we de diverse omgevingen en een paar van de eindbazen. Iets wat Nintendo ook laat weten is de preformance van Ori and the Will of the Wisps op de Nintendo Switch. De game gaat 60 FPS draaien met een docked resolutie van 900p. In de handheld modus is de resolutie 720p. De game is zowel digitaal als fysiek beschikbaar en er komt een nieuwe collectors edition voor de fans. Lees hier onze review van Ori and the Will of the Wisps.

Ori and the Will of the Wisps is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en nu ook de Nintendo Switch. De game komt ook naar de Xbox Series X, waar het 120 FPS support krijgt.

BRON Nintendo

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?