Fuse

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 31 mei 2013
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Overstrike hernoemd naar Fuse

Electronic Arts kondigde tijdens de E3 persconferentie de game Overstrike aan in 2011. Helaas hebben we sindsdien weinig van de game gehoord, behalve dat de game een uitgebreide co-op modus bevat. Zojuist heeft de ontwikkelaar Insomniac Games laten weten dat ze de naam van Overstrike hebben aangepast naar Fuse.

Waarom de naam Overstrike wordt aangepast naar Fuse hebben aangepast is nog niet duidelijk. Wel is duidelijk dat de ontwikkelaar de eerste screenshot van de game heeft vrijgegeven en dat de website van de game is gelanceerd.

Op de website telt een klok af tot aan 12 september. Mogelijk krijgen we dan meer informatie over Fuse. Hopelijk krijgen we dan een releasedatum. Insomniac Games kennen we van onder andere Resistance, een PlayStation 3-exclusive.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?