Overwatch 2 6v6 keert terug in Season 14

-

Verlang jij weer naar de tijd dat je ongestoord een potje 6v6 kon spelen in Overwatch? Dat komt goed uit, want er komen 6v6-tests naar Overwatch 2 in Season 14!

Dit laat Blizzard weten via een blogpost. Er staan 6v6-tests op het programma voor Season 14, maar wat houdt dat precies in? Om te beginnen kan er niet te veel geknoeid worden met de 5v5-formule in Overwatch 2; er zijn nou eenmaal een heleboel spelers die van deze selectie genieten. Echter, Blizzard wil wel kijken wat de 6v6 kan betekenen voor de multiplayer-shooter. De eerste 6v6-test arriveert in Season 14. In deze test gaat Blizzard een systeem hanteren onder het mom van "Min 1, Max 3". In andere woorden moet er van elke class minimaal een op het slagveld staan en er mogen maximaal drie in een match bestaan. De tweede 6v6-test maakt gebruik van het klassieke 2-2-2-systeem waar Overwatch ooit groot mee is geworden. Verder deelt Blizzard alvast wat informatie over de aankomende gamemodi in Season 13, namelijk Quick Play: Hacked en Kingmaker. Wees er we van bewust dat deze gamemodi dan weer beschikbaar worden gemaakt voor het 5v5-format.

Check hier het dertiende seizoen van Overwatch 2, genaamd Spellbinder.

Overwatch 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Blizzard
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Ontwikkelaar:

Blizzard Entertainment

Uitgever:

Blizzard Entertainment

Release:

4 oktober 2022

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord