Check hier alle The Triple-i Initiative content

Overwatch 2 | Season 9: Champions nadert release

Geplaatst: 8 februari 2024 11:30

De release van Overwatch 2 | Season 9: Champions nadert. De nieuwe competitieve settings staan centraal in het nieuwe seizoen van de first-person shooter.

Hopelijk was je niet al te gehecht geraakt aan je rank in Overwatch 2, want iedereen mag opnieuw beginnen. Dit komt mede doordat Blizzard een aantal veranderingen doorvoert in de competitieve settings van de first-person shooter. Het wordt voor spelers nu een stuk duidelijker om te zien welke progressie ze boeken na elke match. De nieuwe hoogtes die je weet te bereiken worden niet onbeloond: je kunt gaan grinden om 'Jade Weapons' te ontgrendelen. Ga jij de rank van 'Champion' halen?

Mocht je niks geven om de competitieve setting van Overwatch 2, dan is er nog steeds het een en het ander aanwezig in Season 9: Champions wat het wellicht de moeite waard maakt voor je. Zo wordt er een nieuw co-op event gehouden, genaamd Cosmic Crisis. Ja, Lovecraft is vast en zeker een inspiratiebron geweest voor dit evenement, net zoals de aankomende battle pass van Season 9, waarin je onder andere de Mythic Skin: Ancient Caller Moira kan verdienen. Overigens is Cosmic Crisis niet het enige stukje PvE-content die je gaat vinden - de Hero Mastery: Gauntlet zorgt voor het nodige 'tower defence' plezier. Verder belooft Blizzard spannende limited-time events, waarin Cowboy Bebop waarschijnlijk een opkomst gaat maken.

Overwatch 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Season 9: Champions begint op 13 februari.

Bron: Blizzard
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord