Overwatch 2

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 4 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Overwatch 2 vervangt het origineel

Overwatch bestaat binnenkort niet meer. Wanneer het vervolg lanceert, dan wordt het origineel vervangen door Overwatch 2.

Dit meldt ontwikkelaar en uitgever Blizzard. Specifieker gezegd, dit antwoord werd gegeven tijdens een AMA op de website Reddit. Daarin werd gezegd dat wanneer Overwatch 2 lanceert op 4 oktober, dat het huidige live-service model wordt vervangen. Overwatch 1 komt dan ten einde. Verder wordt gezegd dat de 'Early Access' lancering voornamelijk staat voor een nieuw begin, waarbij content in de loop der tijd wordt toegevoegd. Dit zijn nieuwe heroes, maps en in 2023 staat de singleplayer campaign op de planning. Dus van een echte Early Access lancering is niet te spreken, het is meer een marketingsterm. De bèta van Overwatch 2 gaat binnenkort van start.

Overwatch 2 vervangt origineel1

Overwatch 2 verschijnt op 4 oktober voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. De Nintendo Switch-versie van Overwatch 2 verschijnt op een latere datum.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?