Overwatch 2 vervangt het origineel

Geplaatst: 24 juni 2022 15:10

Overwatch bestaat binnenkort niet meer. Wanneer het vervolg lanceert, dan wordt het origineel vervangen door Overwatch 2.

Dit meldt ontwikkelaar en uitgever Blizzard. Specifieker gezegd, dit antwoord werd gegeven tijdens een AMA op de website Reddit. Daarin werd gezegd dat wanneer Overwatch 2 lanceert op 4 oktober, dat het huidige live-service model wordt vervangen. Overwatch 1 komt dan ten einde. Verder wordt gezegd dat de 'Early Access' lancering voornamelijk staat voor een nieuw begin, waarbij content in de loop der tijd wordt toegevoegd. Dit zijn nieuwe heroes, maps en in 2023 staat de singleplayer campaign op de planning. Dus van een echte Early Access lancering is niet te spreken, het is meer een marketingsterm. De bèta van Overwatch 2 gaat binnenkort van start.

Overwatch 2 vervangt origineel1

Overwatch 2 verschijnt op 4 oktober voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. De Nintendo Switch-versie van Overwatch 2 verschijnt op een latere datum.

Bron: Blizzard
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord