Paradox Interactive gooit Life by You in de prullenbak

Geplaatst: 17 juni 2024 22:38
Aangepast: 17 juni 2024 23:00
-

Ontwikkelaar Paradox Interactive heeft vandaag een rigoureuze schoonmaak gehouden in hun portfolio. Life by You, hun ambitieuze concurrent voor The Sims, sneuvelt genadeloos. De game, die al eerder vertraging opliep, bleek toch niet aan de hoge standaarden van Paradox te voldoen.

"We hebben lang geloofd in Life by You," zo luidt een quote van CEO Fredrik Wester in een officieel statement van de ontwikkelaar. In datzelfde bericht staat "Maar het werd steeds duidelijker dat het spel niet zou worden wat we ervan gehoopt hadden. We willen onze spelers alleen het beste bieden, en Life by You haalde die lat helaas niet." Oftewel, de studio was verre van tevreden over de directie van de game. Bekijk hieronder het X-bericht, waarin de ontwikkelaar het nieuws wereldkundig maakt:

Dat Life by You in de prullenbak verdwijnt, komt niet als een totale verrassing. Paradox worstelt de laatste tijd met releases. Millennium, gelanceerd in maart, kampt met gemengde recensies en een dalend spelersaantal op Steam. Ook Star Trek: Infinite, een herinterpretatie van Stellaris, werd vorig jaar abrupt in de steek gelaten en baadt nu in negatieve recensies. Ondanks deze tegenslagen is Paradox optimistisch over de toekomst. Of we studio ooit nog terugzien in haar gloriedagen, blijft de vraag.

Bron: Paradox Interactive

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Life by You

Ontwikkelaar:

Paradox Tectonic

Uitgever:

Paradox Interactive

Release:

Geannuleerd

-

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord