Video: Life by You is wederom uitgesteld

Geplaatst:

Vorig jaar kregen we te horen dat Life By You werd uitgesteld naar 2024. De datum die toendertijd werd gegeven is echter alweer verschoven. Paradox Interactive heeft namelijk besloten om Life By You weer met een aantal maanden uit te stellen.

Life By You is de Sims-game van Paradox Interactive die de concurrentie moet aangaan met De Sims 4. Via meerdere videos hebben de ontwikkelaars de fans op de hoogte gehouden van de gameplay-systemen van Life By You. Uit die video's blijkt wel dat vooral de animaties van de personen nog niet helemaal soepel ogen. Paradox Tectonic heeft dan ook besloten om de game nogmaals met een paar maanden uit te stellen. In de video krijgen we te horen waar de extra tijd precies voor dient. Zo wordt er hard gewerkt om nog wat bugs weg te werken en om de game beter te optimaliseren. Verder ligt de focus voornamelijk op de personages en de animaties hiervoor en het toevoegen van nog meer content via quests. Oftewel volgens de ontwikkelaars is de game nog niet klaar voor de Early Access-fase en daardoor willen ze nog wat extra tijd. Als je alle plannen van de ontwikkelaar wil horen dan kun je de video hieronder bekijken.

Life By You gaat nu op 4 juni verschijnen als Early Access-titel op Steam en de Epic Games Store.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Life by You

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

4 juni 2024

Ontwikkelaar

Paradox Tectonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord