Trailer: Speel in third-person in Life by You

Geplaatst:

Life by You heeft een nieuwe teaser ontvangen. Hierin krijgen we wat nieuwe gameplaybeelden te zien die zich vooral focussen op het besturen van je personage in third-person.

Paradox Interactive kondigde Life by You aan tijdens de Paradox Showcase van dit jaar. Hiermee krijgt De Sims competitie uit onverwachte hoek. In de eerste gameplaytrailer van Life By You, kon je de verschillende perspectieven al zien. Je kunt je personage namelijk indirect aansturen, wat hetzelfde werkt als in De Sims. Maar je kunt er ook voor kiezen om het heft in eigen handen te nemen. Vervolgens kun je in third-person rondlopen en een autoritje maken. In deze modus kun je ook gewoon op meubelstukken klikken, zodat je personage ze gebruikt. Fans kunnen met enthousiasme naar deze game uitkijken, want er zijn geen laadschermen in Life By You.

Life By You gaat op 12 september verschijnen voor de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Life by You

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

4 juni 2024

Ontwikkelaar

Paradox Tectonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord