Trailer: Life by You gameplaybeelden getoond tijdens FGS

Geplaatst:
Aangepast: 10 juni 2023 21:49

Mocht je hebben gemist dat Paradox met een eigen Sims-game komt, geen punt. Tijdens de Future Games Show kregen we weer wat nieuwe gameplaybeelden te zien.

Aan het begin van de trailer worden de life simulation fans erkend voor hun enthousiasme. Vervolgens wordt er nog even uitgelegd wat Life By You nu precies is. Net zoals in De Sims 4 kun je je eigen personage maken en natuurlijk kun je een huis bouwen. Wat ze vooral willen tonen in de trailer is het werk dat de personages kunnen uitvoeren. Zo zien we iemand werken in een winkel en barista. Om het werk goed uit te voeren moet je specifieke taken voltooien. Je kunt de gameplaybeelden hieronder bekijken. Eerdere kregen we al te horen dat Life By You een third-person modus heeft.

Life by You verschijnt op 12 september voor de pc als Early Access-titel.

Bron: Future Games Show

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Life by You

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

4 juni 2024

Ontwikkelaar

Paradox Tectonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord