Trailer: Paradox komt met eigen Sims-game genaamd Life by You

Geplaatst:
Aangepast: 6 maart 2023 23:23

De Sims 4 krijgt er een nieuwe concurrent bij als het aan Paradox en Rod Humble ligt. De studio Paradox Tectonic toonde namelijk de eerste teaser van de life simulation game Life by You.

Fans van De Sims zullen de naam Rod Humble vast kennen, want hij heeft meegewerkt aan De Sims 2 en De Sims 3. Samen met Paradox Tectonic werkt hij nu aan de life simulator Life by You dat ontzettend veel weg heeft van De Sims. In de teaser krijgen we alleen kort de wereld en het interieur van een huis te zien. Er wordt ook een kleine blik gewaagd op het bouwen van je eigen huis. Hoewel er geen werkende auto's bestaan in De Sims 4 gaat dat wel het geval zijn voor Life by You. Je ziet namelijk een auto over de weg rijden. Niet getreurd als je meer wil zien, op 20 maart wordt er een speciale livestream gehouden waarin we meer te zien krijgen over Life by You.

Life by You heeft momenteel nog geen releasedatum, maar gaat in ieder geval voor de pc verschijnen.

Bron: Paradox Announcement Show

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Life by You

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

4 juni 2024

Ontwikkelaar

Paradox Tectonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord