Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Life by You

  • Ontwikkelaar Paradox Tectonic
  • Eerste releasedatum 5 maart 2024
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Paradox komt met eigen Sims-game genaamd Life by You

De Sims 4 krijgt er een nieuwe concurrent bij als het aan Paradox en Rod Humble ligt. De studio Paradox Tectonic toonde namelijk de eerste teaser van de life simulation game Life by You.

Fans van De Sims zullen de naam Rod Humble vast kennen, want hij heeft meegewerkt aan De Sims 2 en De Sims 3. Samen met Paradox Tectonic werkt hij nu aan de life simulator Life by You dat ontzettend veel weg heeft van De Sims. In de teaser krijgen we alleen kort de wereld en het interieur van een huis te zien. Er wordt ook een kleine blik gewaagd op het bouwen van je eigen huis. Hoewel er geen werkende auto's bestaan in De Sims 4 gaat dat wel het geval zijn voor Life by You. Je ziet namelijk een auto over de weg rijden. Niet getreurd als je meer wil zien, op 20 maart wordt er een speciale livestream gehouden waarin we meer te zien krijgen over Life by You.

Life by You heeft momenteel nog geen releasedatum, maar gaat in ieder geval voor de pc verschijnen.

BRON Paradox Announcement Show

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?