Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Life by You

  • Ontwikkelaar Paradox Tectonic
  • Eerste releasedatum 12 september 2023
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Eerste gameplay trailer van Life by You verschenen

Begin maart dook Life by You tijdens de Paradox Announcement Show voor de eerste keer op en nu is er de eerste gameplay trailer. Daarnaast weten we ook wanneer we de early access kunnen verwachten.

De Sims krijgt er een geduchte tegenstander bij. Want waar in de Sims Simlish wordt gesproken, wordt in Life by You gewoon de Engelse taal gesproken. Ook is er de mogelijkheid om over te schakelen van third-person naar directe gameplay. Verder heeft het redelijk wat weg van de bekende concurrent van EA, want ook in Life by You kunnen spelers het leven van de mensen die ze ontwerpen bepalen en worden ze geplaatst in een open spelwereld waarin veel te ontdekken en beleven is. In de trailer is te zien dat er oneindig veel gecreëerd kan worden, van voorwerpen tot huizen en van gesprekken tot evenementen. Genoeg om naar uit te kijken dus.

De early access van Life by You verschijnt op 12 september in de Epic Games Store en Steam.

BRON Paradox Tectonic

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?