Sims-concurrent Life by You heeft geen laadschermen

Geplaatst:
Aangepast: 27 maart 2023 20:25

In een interview met Rock Paper Shotgun heeft Life by You ontwikkelaar Rod Humble een aantal ontboezemingen gedaan over de game. Deze variant op De Sims is een open world game en bevat geen laadschermen.

Paradox Tectonic's manager Rod Humble heeft een interview gegeven over de aankomende simulatiegame Life by You. De keuze voor een variant op De Sims valt niet helemaal uit de lucht als je naar het cv van Humble kijkt. Hij werkte eerder mee aan De Sims 2 en De Sims 3. De Brit doet in het interview een boekje open over Life by You en vertelt hierbij dat het een open wereld betreft, maar dat er ook geen laadschermen in de game verwerkt zijn. Dit geeft de speler niet alleen alle vrijheid om Life by You te spelen, maar dit opent ook deuren voor de ontwikkeling. Zo stelt Humble dat naast je eigen personage, de andere figuranten in de game ook gewoon hun leven blijven leiden. Het is niet zo dat iemand die je tegenkomt op je werk er niet meer is na een laadscherm. Diegene kan ook gewoon tegenover je wonen, zo stelt hij.

Life by You2

Life by You komt tot leven op 12 september 2023 op pc.

Bron: Rock Paper Shotgun
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Life by You

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

4 juni 2024

Ontwikkelaar

Paradox Tectonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord