Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Park Beyond

  • Ontwikkelaar Limbic Entertainment
  • Eerste releasedatum 16 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Park Beyond is een nieuwe pretpark sim game

Park Beyond is de nieuwe pretpark sim game van de ontwikkelaar van Tropico 6, Limbic Entertainment die gepland staat voor 2022.

Limbic Entertainment neemt even vakantie van de Caribische eilanden en is aan de slag gegaan met een pretpark sim game. In het eerste opzicht heeft de game veel weg van Frontier's Planet Coaster, maar dan wel met een extra laagje. Je begint de game met doorsnee, bekende attracties en achtbanen, maar na een tijdje kun je wat nieuwe onderdelen scoren. Met die onderdelen kun je behoorlijk bizarre creaties neerzetten, waar je gasten hiervoor alleen maar van konden dromen.

Park Beyond staat op de planning voor 2022.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?