Patch 7 Baldur's Gate 3 nu beschikbaar op consoles en mac

-

Console spelers en mac-gebruikers kunnen vanaf nu ook met patch 7 van Baldur's Gate 3 aan de slag. Dat kondigde ontwikkelaar Larian Studios onlangs aan.

Ondanks dat er geen nieuwe content meer voor Baldur's Gate 3 uitkomt, voegt patch 7 wel de eerder beloofde Evil endings toe en misschien wel het belangrijkste, de modding tool. Met deze tool kunnen spelers verschillende mods aan de game toevoegen en vanaf nu kunnen console- en mac-spelers van Baldur's Gate 3 dat ook doen. Van nieuwe haarstijlen tot de nodige chaotische mods, zoals eentje die geweren toevoegt of Lae'zel een gewone neus geeft. Larian heeft zelfs een speciale animatie uitgebracht die de mogelijkheden met de mod tool kit in kaart brengt.

Patch 7 is nu beschikbaar op alle platformen (pc, mac, Xbox Series en de PlayStation 5). Lees hier Anita's Baldur's Gate 3 review.

Bron: Larian Studios

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Baldur's Gate 3

Ontwikkelaar:

Larian Studios

Uitgever:

Larian Studios

Release:

6 oktober 2020

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord