Check hier alle The Game Awards 2023 content

Little Nightmares II

  • Ontwikkelaar Tarsier Studios
  • Eerste releasedatum 11 februari 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Platform , Horror
  • Gameliner score

Pc-demo uitgekomen van Little Nightmares II

Er is een bespeelbare demo uitgekomen voor de aankomende horror-game Little Nightmares II. De demo is tot nu toe alleen te vinden op de Steam voor de pc-versie van de game.

Vorig jaar werd bekendgemaakt dat Little Nightmares II in ontwikkeling was. Little Nightmares II is het tweede deel in de franchise. De game lijkt zich op een nieuwe locatie af te spelen en heeft een nieuw bespeelbaar personage genaamd Mono. Mono gaat samen met Six (de hoofdpersoon uit de eerste Little Nightmares-game) het opnemen tegen een nieuwe groep vijanden. Op wat gameplaybeelden na was er nog vrij weinig over het vervolg op de populaire horror-game bekend. Nu kunnen pc-gamers aan de slag met de demo van Little Nightmares II genaamd 'Wilderness'. Op een later moment komt de demo ook naar consoles.

Little Nightmares II komt 11 februari 2021 uitkomen op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De game komt op een later moment uit op de Xbox Series X/S en PlayStation 5. Lees hier Rudy's review over Little Nightmares, de eerste game in deze serie.

BRON Steam

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?