Persona 3, 4 en 5 komen naar PlayStation 5 en pc

Geplaatst:

You'll never see it coming: de Persona-serie komt ook naar de PlayStation 5 en pc via Steam. Het gaat om Persona 3 Portable, Persona 4 Golden en Persona 5 Royal.

Het leek een lange tijd net zo onaannemelijk als rivieren in de woestijn, maar toch werd vorige week tijdens de Xbox & Bethesda Showcase aangekondigd dat Persona 3, 4 en 5 naar Xbox komen. Die aankondiging leidde tot een hoop verbazing onder Persona-fans. Niet alleen komt de Persona-serie eindelijk naar de Xbox, maar gek genoeg leken andere platformen, zoals de PlayStation 5, pc en Nintendo Switch, overgeslagen te worden. Dat blijkt nu toch niet helemaal het geval te zijn. Zowel Persona 3 Portable als Persona 4 Golden en Persona 5 Royal gaan de PlayStation 5 en de Steam-bibliotheek verrijken, zo blijkt uit een persbericht. Nintendo Switch- en PlayStation 4-versies van de games worden echter niet genoemd en lijken niet op de planning te staan.

Persona 3 4 5 PlayStation 5 Steam

Er is nog geen releasedatum aangekondigd voor de PlayStation 5- en pc-versies van Persona 3 Portable, Persona 4 Golden en Persona 5 Royal. Persona 5 Royal verschijnt wel op 21 oktober op de Xbox.

Bron: Eurogamer
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Persona 5: Royal

Series

Persona

Uitgever

Atlus

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

31 maart 2020

Ontwikkelaar

Atlus

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord