Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Persona 3, 4 en 5 komen naar Xbox Game Pass

Geplaatst: 12 juni 2022 22:06
Aangepast: 12 juni 2022 22:14

Heel lang ging Persona als PlayStation-exclusive door het leven, maar daar is zojuist een einde aan gekomen. Microsoft heeft tijdens de Xbox en Bethesda Showcase aangekondigd dat Persona 3 t/m 5 onderweg zijn naar Xbox Game Pass.

Persona 3 Portable, Persona 4 Golden en Persona 5 Royal zijn allerdrie aangekondigd tijdens de Xbox en Bethesda Showcase vanavond voor Xbox Game Pass. Persona 5 moet verschijnen op 21 oktober, de andere twee delen komen ergens volgend jaar pas uit.

De JRPG's van Atlus verschijnen vooralsnog alleen nog voor pc, Xbox Series en de Xbox One. Het is onduidelijk of deze games uiteindelijk ook naar andere platforms komen.

Bron: Xbox
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Persona 5: Royal

Series

Persona

Uitgever

Atlus

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

31 maart 2020

Ontwikkelaar

Atlus

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord