Pete Parsons krijgt kritiek van ex-medewerkers Bungie

-

Pete Parsons, CEO van Bungie, krijgt momenteel veel kritiek van voormalige ontwikkelaars van de studio. De kritiek gaat met name over ontslagen die zijn gevallen binnen Bungie.

Afgelopen woensdag kwam Parsons met het nieuws dat er 220 medewerkers ontslagen worden bij Bungie. Naar aanleiding hiervan roepen voormalige medewerkers van de studio hem op om af te treden als CEO. De 220 banen die verloren gaan, zijn samen zo'n 17% van het hele personeelsbestand van de ontwikkelaar. Afgelopen woensdag publiceerde Parsons een brief waarin hij "stijgende ontwikkelingskosten en verschuivingen in de industrie" als reden noemt voor wat hij enkele van de moeilijkste veranderingen noemt die de studio heeft moeten doorvoeren. Het nieuws maakte een hoop voormalige Bungie-medewerkers boos, wat ze ook duidelijk hebben laten merken op sociale media. Een groot deel van de reacties was gericht aan het adres van Bungie-baas Pete Parsons. Het voorbeeld hieronder is een Tweet van community manager Liana Ruppert.

Afgelopen woensdag maakte Bungie bekend dat ze 220 medewerkers gaan ontslaan.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2

Ontwikkelaar:

Bungie

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

6 september 2017

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord