Phantom Blade Zero gameplayvideo toont de vechtkunst

-

We weten ondertussen al aardig veel details over Phantom Blade Zero, maar de aandacht gaat dit keer naar de vloeiende vechtkunst. Of beter gezegd de Aziatische Martial Arts.

Tja, er valt eigenlijk niet zo veel te zeggen over de nieuwe gameplayvideo van Phantom Blade Zero. We krijgen in vier minuten een aantal verschillende aanvallen te zien en daarbij ook een verscheidenheid aan vijanden. Wat vooral opvalt zijn de vloeiende animaties die elkaar feilloos opvolgen. Er is een grote kans dat je als beginnende speler nog niet zo eenvoudig vecht, want het lijkt bij deze persoon erg makkelijk te gaan.  Het ziet er allemaal erg ziek uit en ik kan je dan ook aanraden om de gameplay hieronder te bekijken. Al helemaal als je fan bent van de Aziatische Martial Arts en Soulslike games.

Phantom Blade Zero gaat verschijnen voor de pc en PlayStation 5 in 2025.

Bron: gamescom

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Phantom Blade Zero

Ontwikkelaar:

S-Game Studio

Uitgever:

Cruelman Studio

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord