Phasmophobia komt nog niet naar consoles en VR

Geplaatst: 20 oktober 2023 13:10
-

Phasmophobia komt voorlopig nog niet naar consoles en VR. De ontwikkelaar liet onlangs weten dat de console- en VR-versie van de game uitgesteld zijn.

De planning was eigenlijk om Phasmophobia deze maand naar de consoles te brengen, maar dat is toch anders gelopen. Voor nu is de game voor een onbepaalde tijd uitgesteld, een nieuwe datum is dus nog niet bekend. Ook de versie voor de PlayStation VR2 is uitgesteld. Gelukkig is er een goede reden voor, zoals dat helaas niet altijd zo is als er een game uit wordt gesteld. Er is namelijk een brand geweest op het kantoor van de ontwikkelaar, waardoor Kinetic Games tijdelijk geen ruimte had om te werken. De studio geeft daarnaast ook aan dat ze een vlotte VR-ervaring op willen leveren en dat ze daarvoor de maps moeten aanpassen. Dit proces neemt nogal wat tijd in beslag, dus is het logisch dat ze ervoor kiezen om de console- en VR-versies van de game uit te stellen. In augustus ging er wel nog een grote update live voor Phasmophobia, genaamd Ascension.

Kinetic Games heeft nog geen nieuwe releasedatum gegeven voor de console- en VR-versie van Phasmophobia.

Bron: Twitter Kinetic Games

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Phasmophobia

Ontwikkelaar:

Kinetic Games

Uitgever:

Kinetic Games

Release:

18 september 2020

-

Pc, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord