Phasmophobia

  • Ontwikkelaar Kinetic Games
  • Eerste releasedatum 18 september 2020
  • Platformen Pc , VR
  • Genre Horror
  • Gameliner score -

Phasmophobia ontvangt een gigantische update

Hou jij ook zo van spookverhalen bij het kampvuur? Dan kun je de nieuwe update van Phasmophobia niet laten liggen.

Dat Phasmophobia erg populair is, is een understatement. We kunnen een hoop redenen waarom Phasmophobia zo leuk is opnoemen. Eén van die redenen is het feit dat er alweer een nieuwe update op ons te wachten staat. De makers hebben een hoop nieuwe content voor de spelers in petto. Zo kunnen we aan de slag met een nieuw level: Maple Log Campsite. Het gaat om een spookachtige picknickomgeving met geestige spelletjes, een aantal tenten, een huiselijke blokhut en een spookmeer. Tevens is er aan alle moeilijkheidsgraden gesleuteld. Volgens de ontwikkelaar maakt deze verandering de nieuwe moeilijkheden uniek van elkaar. Voor wie geen genoeg kan krijgen van een pittige game-ervaring, is er goed nieuws. Er wordt ook een Nightmare-moeilijkheidsgraad toegevoegd. Je kunt je wel voorstellen dat het doorspelen van de game op deze manier een ware nachtmerrie is. Ook aan het Ouija Board is gesleuteld. Je kunt nu je Sanity ruilen voor informatie en ontvangt een minder grote penalty als je geen reactie krijgt. Daarnaast zijn er met de komst van de nieuwe update weersomstandigheden om rekening mee te houden wanneer je een nieuw contract aanneemt. Dit heeft niet alleen invloed op de gameplay, maar maakt de contracten ook uniek. Verder biedt de nieuwe versie van de game een hoop kleinere toevoegingen, aanpassingen en verbeteringen. Al met al lijkt deze update voor Phasmophobia angstaanjagend goed te worden.

onbekend

De update voor Phasmophobia is vanaf vandaag gratis te downloaden.

BRON Steam

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?