PlayStation Plus-games van april zijn bekend

Geplaatst:

De PlayStation Plus-games van april zijn bekend. We krijgen deze maand drie best grote titels voor onze kiezen.

PlayStation Plus-leden kunnen in april genieten van drie grote titels. De eerste is Immortals of Aveum voor de PlayStation 5, een snelle magische shooter met op spreuken gebaseerde gevechten. Daarnaast kun je ook Minecraft Legends voor de PS4 en PS5 spelen, een actie-strategiegame waarin spelers zich in online gevechten verdedigen tegen invallen van vijanden. Tot slot komt Skul: The Hero Slayer voor PlayStation 4 de line-up versterken, een schurkachtige 2D roguelike actie-platformgame waarin spelers een skelet besturen dat avonturiers bestrijdt om demonen te redden. Daarnaast hebben PlayStation Plus-leden toegang tot de Overwatch 2 Mega Bundle, met exclusieve skins en andere in-game items. PlayStation Plus-leden kunnen daarnaast ook meedoen aan een wedstrijd om twee kaartjes te winnen voor de UEFA Champions League-finale in Londen, inclusief vervoer en verblijf, door tussen 2 en 30 april de maandelijkse games van april te verzilveren en te spelen en de bijbehorende vragen correct te beantwoorden.

Immortals of Aveum, Minecraft Legends en Skul: The Hero Slayer zijn vanaf 2 april beschikbaar voor PlayStation Plus-leden.

Bron: PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Immortals of Aveum

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

22 augustus 2023

Ontwikkelaar

Ascendant Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord