Pokémon Legends: Z-A brengt Mega Evolutions terug

Geplaatst:
Aangepast: 5 maart 2024 15:50

De aankondiging mag dan vrij 'Unown' zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Check hier de aankondigingstrailer van Pokémon Legends: Z-A!

Ja, de Pokémon Presents wordt met een knaller afgesloten. Om Pokémon Day 2024 te vieren wordt de volgende mainline Pokémon-game aangekondigd. We keren terug naar de Pokémon Legends indeling. Ontwikkelaar Game Freak noemt het een ambitieuze entree in de Pokémon-franchise. We verkassen naar Lumiose City en maken het begin mee van de urbanisatie. In de teaser trailer zijn al wat bekende Pokémon te spotten, zoals Onix, Pikachu, Sylveon, Pyroar, Talonflame en nog vele andere 'pocket monsters'. Kan jij ze allemaal spotten? De trailer wordt afgesloten met een icoon waar menig Pokémon-fan maar al te bekend mee is. Ja, de Mega Evolutions keren terug in Pokémon Legends: Z-A!

Check hier onze review van Pokémon Legends Arceus.

Pokémon Legends Z-A verschijnt in 2025 voor de Nintendo Switch of toch ook diens opvolger? We gaan het volgend jaar ondervinden.

Bron: The Pokémon Company
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Legends: Z-A

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

2025

Ontwikkelaar

The Pokémon Company International

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord