Dead Space (2023)

  • Ontwikkelaar Motive Studios
  • Eerste releasedatum 27 januari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Horror
  • Gameliner score

Pre-order Dead Space Remake en krijg Dead Space 2 erbij

2 halen = 1 betalen bij EA, want mensen die de Dead Space Remake via Steam pre-orderen krijgen er meteen het tweede deel uit 2011 voor nop bij. Als dat geen dikke deal is, schiet er dan m'n ledematen maar af*.

Noem het een charmeoffensief, maar EA is heel hard bezig met het pleasen van de Dead Space community. Niet alleen heeft het een volle 180 gemaakt wanneer het op de houdbaarheid van singleplayer games aankomt, het heeft ook nog eens besloten om één van hun meest gewaardeerde solo games te remaken. En nu deze remake vrijwel klaar is om door ons gespeeld te worden doet EA extra moeite om nog wat laatste pre-orders naar binnen te slepen.

Die-hard fans van de Dead Space-reeks hebben er waarschijnlijk helemaal niets aan, maar eenieder die Dead Space 2 nog niet in zijn/haar Steam library heeft staan kan deze dus voor noppes scoren door de Dead Space Remake te pre-orderen op Steam. Mocht je dat al hebben gedaan dan zou Dead Space 2 ook al toegevoegd moeten zijn. Het is de wereld op z'n kop, EA die zomaar extraatjes ter waarde van €20 weggeeft. Voel je jezelf wel lekker, meneer Wilson? Ben je zo blij met je (waarschijnlijk) betere score dan The Callisto Protocol?

Afijn, mocht het je ontgaan zijn, de Dead Space Remake verschijnt op 27 januari op pc, Xbox Series en PlayStation 5.

*Dit is bij wijze van spreken. Ik houd graag mijn ledematen intact.

BRON Steam

Over auteur Patrick Meurs

Patrick Meurs Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?