Far Cry Primal

  • Ontwikkelaar Ubisoft Shangai
  • Eerste releasedatum 23 februari 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Pre-orderbonussen van Far Cry Primal worden beschikbaar

Als je niet op tijd was om Far Cry Primal te pre-orderen en dus de bonusinhoud te ontvangen, krijg je een nieuwe kans om deze extra's alsnog in jouw bezit te krijgen. Ubisoft heeft namelijk het Wenja Pakket met alle pre-orderbonussen aangekondigd.

Het Wenja Pakket bestaat uit het Sabeltandtijger-, Uilen-, Mammoet- en Bompakket. Deze pakketten bevatten onder meer nieuwe skins voor de wilde dieren en andere extra's. Daarnaast bevat het Wenja Pakket de drie Legend of the Mammoth-missies en Bone Shasti-knots.

Het Wenja Pakket is vanaf 22 maart beschikbaar voor de Xbox One. Een dag later komt het naar de pc en PlayStation 4.

BRON Ubisoft persbericht

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?